С НАДУВАЕМА ЛОДКА ОКОЛО СВЕТА

НАЧАЛО МАРШРУТ ЕКИПИРОВКА ИСТОРИЯ ЕКОЛОГИЯ EN

Набиране на средства

Много малко са първите хора които са обиколили планета по специфичен начин. Магелан е първия през през 16 век. Англичанин през 1884/86 обикаля света с колело, а румънец през 1910/23 пеша. Първият самолет обиколил Глобуса през 1924 г. е американски. Германците са първите, които го правят с автомобил през 1927/29, a руснак е първият човек обиколил планетата с космически кораб през 1961. И до днес 500 години по късно ветроходния маршрут за околосветско плаване е същия като на Магелан. Всяка година се поставят нови рекорди за скорост, но първите остават винаги първи.

До момента България няма такова постижение на първопроходци. И не става въпрос за нещо което някои го е направил и след това българин повторил. Става въпрос за това българите да са първи на планетата, а другите да ги следват.

За да се осъществи това начинание и за да успее плаването са необходими средства, които все още не са осигурени. Ако прецените, че може да участвате в това българи да са първите хора обиколили планета по реките ни подкрепете. Всеки един дарител ще бъде публикуван на стената с нашите спонсори, независимо от сумата с която е участвал в начинанието. Също така ще получи сертификат за участието си в проекта.

Банкова сметка
Име: С надуваема лодка около света
Банка: Уникредит Булбанк
BIC/SWIFT: UNCRBGSF
IBAN: BG27UNCR70001523668988